“Kezdeném is a saját bőrömön tapasztaltakkal:
Személy szerint karotinoid hiànyban szenvedek, melynek velejárója egy nagyon kellemetlen kiütés a kezemen, könyökömön, térdemen és a làbujjaimon. Kezelni szteroidos krémmel, illetve homoktövis magolaj fogyasztásával lehet. Az orvos szerint. A Wellness Pack szedésével viszont ezek a szörnyen viszkető kiütések eltüntek! Ezen nàlam jobban senki nem lepődött meg.

És ez csak az egyik “mellékhatás” volt! A hajhullàsom megszűnt, a körmeim szebbek lettek, a betegségek elkerültek, de legalábbis könnyedén vettem az akadályokat. Amit még érdemes megemlíteni, hogy az allergia szezont sikerült igen enyhe tünetekkel àtélnem, gyógyszer szedése nélkül! Ennyit rólam.
Jöjjenek a gyerekek:
A nagyobbik lànyommal rengeteget éjszakàztunk az asztmàja miatt. Mindenféle immunerősítőt, vitamint kipróbáltunk, sajnos mindhiàba. A Wellness Kids multivitaminnal úgy voltunk, ezt még utoljára kipróbáljuk, ha ez sem használ, akkor a vitaminok mehetnek részünkről a kukàba! Lànykàmnàl viszont szépen el kezdtek rövidülni az éjszakàzàsok. A két hétből 10 nap lett, majd 7, majd 3. Végre tudott aludni a család. A húga korábban is baktériumàlló volt, nàla talàn annyit tennék hozzá, hogy az óvodai élet sem rontotta a statisztikáját!
Amit még kiemelnék, az az, hogy kb a harmadik doboz elfogyasztàsakor jelentkeztek a változások. Senki ne vàrja tehàt, hogy egy hét múlva csodaszép lesz, hiszen a szervezetünknek is idő kell, hogy felhasználja, beépítse a vitaminokat és àsvànyi anyagokat.
Nagyon sok mindent tudnék még írni, hiszen igyekeztem utàna jàrni annak, mi micsoda. Illetve a vevőimtől is sok visszajelzést kaptam.Ha esetleg van valakinek kérdése, szívesen válaszolok!
Egy a lényeg, a Wellness termékek egy nagyon jól felépített rendszert alkotnak! Minden összetevő támogatja, felerősíti a többit.
Wellnessre fel!

Vajdáné M. Dóra”

,, Nekem is pozitív tapasztalataim vannak a wellness pack-al kapcsolatban.

Január óta több mint 40kg-t fogytam,de közben elkezdett hullani a hajam,töredeztek a körmeim,a bőröm elképesztő állapotban volt. Mindenre gondoltam a fogyókúra alatt,csak a vitaminpótlásra nem. Kb 4-5 hónapja rendelem folyamatosan a wellness pack-ot. A körmeim megerősödtek,a hajhullás elmúlt, a bőröm is kezd helyrejönni és tele vagyok energiával. Jelenleg Németországban élek, Édesapám küldi ki nekem minden hónapban a csomagot,így kicsit többe kerül sajnos,de maximálisan megéri.

M. Zsuzsanna”

,,A Wellness Pack-kal kapcsolatban nagyon jó a tapasztalatom. A 14. katalógusban kezdtem el szedni, így most már a 3. adagnál járok. A legnagyobb a változást abban érzem, hogy szinte sosem vagyok fáradt. 🙂 Korábban a reggeli ébredések nagyon nehezemre estek. A kis csomag rendszeres szedése óta viszont sokkal könnyen felkelek, és energikusan telik az egész napom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

G. Hajnalka”

,,Évek óta szedem a Wellness-Packot napi rendszerességgel és nem mondanék le róla! Hajam dús és nagyon gyorsan nő, körmeim erősek és növeli a koncentráló képességemet, melynek nagy hasznát veszem az egyetemen. Párom kézilabdázik, wellnes-shakekel kiegészítve szedi naponta a packot. Tapasztalatai szerint növeli az állóképességét, segít az izmai regenerálódásában és építésében. Már sokan a csapattársai közül is szedik, hogy tudják tartani a lépést!

M. Anikó”

 

Comments

comments