“Azok az emberek boldogulnak az életben, akik keresik a nekik szükséges kerülményeket, és ha nem találják, akkor létrehozzák maguknak.”(George Bernard Shaw)

Hogyan lehet jövedelemhez jutni?

Az Oriflame-nél három módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

1.

Regisztráció után 20%-tól akár 60%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg az Oriflame webáruházban lévő termékek. Így aki regisztrál, az Oriflame termékek vásárlásakor pénzt és időt takarít meg. Otthon, a számítógép előtt vagy okostelefonon leadhatja rendelését, amit két munkanap után átvehet az ország bármely postahivatalában vagy MOL kútjánál. Nem kell a városban boltról-boltra járni, sorban állni, hanem gyorsan, kényelmesen intézheti vásárlását a webáruházban.

Az Oriflame kínálata igen széles skálán mozog. A mindennapi tisztálkodó és testápoló szerek mellett, az illatokon és kiegészítő termékeket keresztül, a luxus minőségű kozmetikumokat és természetes alapú vitaminokat is megtaláljuk a termékek között. S mindez a méltán híres svéd minőség jegyében valósul meg.

2.

Tegyél szert extra jövedelemre úgy, hogy megmutatod a katalógust az ismerőseidnek, felveszed a megrendeléseket, és az eladásaid után azonnali nyereség képződik. Az árrás 25% ! Nem kell előre befektetni a termékekbe, nem kell üzlethelyiséget bérelned. A kirakatod, az üzleted a katalógust! Sok Szépségtanácsadó azt mondja, hogy valójában nem is kell értékesíteniük, hiszen a katalógus „eladja magát”. Nem szükséges, hogy értékesítési tapasztalatod legyen – a legtöbb Szépségtanácsadó korábban sosem dolgozott értékesítési területen. Én sem! A katalógusban minden terméknél sok-sok hasznos információt, tanácsot találsz, amiket elolvasva, igen  hamar eligazodsz a termékek között.

Egyszerűen csak mutassa meg a katalógust a családodnak, a barátaidnak, a szomszédjaidnak, a kollégáidnak, és vedd fel a megrendeléseket. Meglátod, az emberek igen nagyra fogják értékelni a munkádat, mivel az így történő vásárlás nemcsak kényelmes, de egyszerű és személyes is egyben. Minden egyes megrendeléssel nő a hasznod!

Itt Neked kell eldönteni, mennyi katalógussal dolgozol. 1 db és 5 db között igen nagy a különbség. Hisz 1 db-ot csak adott számú ismerősnek tudod megmutatni, de 5 db már ötször több emberhez jut el!

3.

Ez a lehetőség a valódi pénzkereset iránya. Itt már lehetőséged van ténylegesen változtatni az életeden, egy egészen másfajta életvitelt, életszínvonalat tudsz kialakítani önmagad és a családod részére. Ez a stabil jövedelem és az anyagi függetlenség útja.

Keressen pénzt oly módon, hogy másoknak is felajánlod az  Oriflame olcsóbb vásárlás lehetőségét. Akiket regisztrálsz, ők a Te csapatodhoz tartoznak, s a vásárlásaik után jutalékban részesülsz. A jutalékot készpénzben kapod meg az Oriflame-től, bankszámlára utalva. Így egy csapatot alkotva, együtt kereshettek pénzt. A csapatod és Te szoros egységet alkottok. Minél többet segíted a csapatod tagjait, minél jobban ellátod őket információval, annál jobban haladnak előre, s ők annál jobban fognak keresni. Minél többet keresnek a csapatod tagjai, Te annál sikeresebb és ,,gazdagabb” leszel.

Sok sikert kívánok ehhez a csodálatos úthoz!

Ez egy fantasztikus ajánlat és lehetőség, hogy kiszállhasson a mindennapi mókuskerékből!

Csatlakozz most!