Regisztrálj most!

Személyes garanciát vállalok a korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatásra. Minden kérdésedre választ kapsz tőlem. Kérdezz bátran!

A végleges regisztráció majd csak és kizárólag a Te beleegyezéseddel lesz véglegesítve, a telefonos egyeztetésünk alapján!
Regisztrálj most!

Üdvözöllek!
Szabó Anikó vagyok,
független Oriflame Direktor

Miért épp az Oriflame?

 • korra, nemre, iskolai végzettségre való tekintet nélkül bárki elkezdheti,
 • nem kell üzlethelyiséget bérelni, nincs szükség árukészlet vásárlására
 • nincs szükség vállalkozói igazolványra
 • országosan bárhol végezhető
 • gyes, gyed, tanulás, nyugdíj vagy főállás mellett is biztos jövedelemforrást jelent
 • az üzleted és a kirakatod a katalógus, minden információ benne van a termékekről, így eladja önmagát
 • saját időbeosztással, saját magadért, saját magadnak dolgozol, nem szabja meg senki, mit kell csinálnod
 • felépíthetsz egy saját üzleti vállalkozást, amit senki sem tud elvenni tőled, sőt! a gyermekeid örökölhetik! Nem vész el a befektetett idő és energia! Nem más üzletét építed, nem másnak dolgozol!
 • megmutathatod mire vagy képes mindazoknak, akik nem hittek Benned!
 • s mindezt megmutathatod azoknak, akik hittek Benned!
 • ha változtatni szeretnél az ÉLETEDEN, itt a lehetőség!

Mottóm: “ Csináld a legjobban és tisztességesen! ” 

Néhány szó magamról…

Pedagógus vagyok. Csaknem 20 év  után bezárták a falusi kisiskolát, ahol tanítottam. Ott álltam két kiskorú gyerekkel munkanélküliként. Nem találtam állást a környéken.

Ekkor döntöttem el, hogy nem hagyom a jövőben, az éltemet, mások döntéseitől függővé tenni. Olyan lehetőséget kerestem, ami kellő szabadságot ad, magam oszthatom be az időmet, s a befektetett munkámmal arányos a jövedelmem. Fontos szempont volt, hogy milyen példát kívánok mutatni a lányaimnak. Egy kiszolgáltatott ,,anyaképet” vagy egy határozott, döntéseket hozni merő, céltudatos jövőképpel rendelkező  szülő képét. Azt akartam, ha felnőtt fejjel problémákkal néznek szembe, legyen egy minta, akitől – amiből erőt meríthetnek.

Ekkor esett a választásom az Oriflame-re. Ismerősöm nem volt, aki ezzel foglalkozott, így a neten regisztráltam 2008-ban. Életem legjobb döntése volt.

Sok ismerősöm megmosolyogott, hogy mit is gondolok én. Ezzel nem lehet pénzt keresni…

Sok munkával, kitartással, kreativitással, hullámhegyekkel-völgyekkel tarkítva, 2012-ben elértem a direktori rangot. 4 év alatt oda jutottam, ahova korábban csak vágytam. De elértem. Elértem, mert hittem magamban. Elértem, mert ezt az utat én magam választottam. Elértem, mert független, önálló nő szerettem volna lenni, akinek az élete nem függ a körülményektől.

Az Oriflame-nak köszönhetően teljesen megváltozott az életünk, az egész családom élete. Nyugalom, harmónia  és anyagi biztonság vesz körül. A mai napig imádom, amit csinálok.

Nagyszerű emberekkel ismerkedtem meg, akik a csapatom tagjai lettek. Sok csodálatos ember, változatos életúttal a hátuk mögött. De mindannyiukban ott van a közös cél, egy másfajta életvitelre, egy másfajta életszemléletre. Ott van az akarás a változásra, a változtatásra, hogy megvalósítsák a saját álmukat, életüket, vágyaikat.  Sok -sok ember közössége vagyunk, akik- bár-  saját célokkal, de mégis egyfelé, egy irányba haladnak.

Határtalan karrier- és kereseti lehetőséget kínál mindenkinek az Oriflame. Mindenkinek, aki mer lépni, aki akar változtatni, aki szeretne másképp élni! Csak rajtad múlik! De egy dolgot ne feledj el: bármivel is foglalkozol vagy nem foglalkozol, az IDŐ úgyis eltelik. De nem mindegy, mi lesz a végeredmény!

Várom a hétfő reggeleket, hogy ismét elkezdődjön a hét. Nagyszerű érzés, higgyétek el! Kívánom, hogy Ti is rátaláljatok arra a csodálatos útra!

Ha bármilyen kérdés merült fel benned Oriflame ügyben,-és még nem vagy regisztrált szépségtanácsadó- keress bátran! Ha már szépségtanácsadó vagy, akkor a szponzorodat kell keresned!

Az oldal nem az Oriflame hivatalos oldala.
A képek forrása: Oriflame Hungary Kft.
Az oldal tulajdonosa: Szabó Anikó Független Oriflame Direktor