Keressen pénzt! 2016-11-15T08:53:14+00:00

“Azok az emberek boldogulnak az életben, akik keresik a nekik szükséges kerülményeket, és ha nem találják, akkor létrehozzák maguknak.”(George Bernard Shaw)

Hogyan lehet jövedelemhez jutni?

Az Oriflame-nél három módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

1.

Keressen pénzt oly módon, hogy az Oriflame termékek vásárlásakor pénzt takarít meg. Szépségtanácsadóként Ön kedvezményesen vásárolhatja meg az Oriflame-termékeket, így a saját maga, illetve a családja számára is pénzt takarít meg.

2.

Tegyen szert extra jövedelemre úgy, hogy megmutatja a katalógust az ismerőseinek, felveszi a megrendeléseket, és az eladásai után azonnali nyeresége képződik. Sok Szépségtanácsadó azt mondja, hogy valójában nem is kell értékesíteniük, hiszen a katalógus „eladja magát”. Nem szükséges, hogy Önnek értékesítési tapasztalata legyen – a legtöbb Szépségtanácsadó korábban sosem dolgozott értékesítési területen.

Egyszerűen csak mutassa meg a katalógust a barátainak, a szomszédjainak, a kollégáinak, és vegye fel a megrendeléseket. Meglátja, az emberek igen nagyra fogják értékelni a munkáját, mivel az így történő vásárlás nemcsak kényelmes, de egyszerű és személyes is egyben. Minden egyes megrendeléssel az Ön haszna nő.

3.

Keressen pénzt oly módon, hogy másokat is csatlakoztat az Oriflame-hez. Így egy csapatot alkotva, együtt kereshetnek pénzt. Az Ön keresete minden egyes, Ön által csatlakoztatott munkatársa eladásai után akár a 24%-ot is elérheti. Ez a stabil jövedelem és az anyagi függetlenség útja.

Ez egy fantasztikus ajánlat és lehetőség, hogy kiszállhasson a mindennapi mókuskerékből!

Csatlakozz most!